Bed&Love

Megérdemlem nőként a szerelmet 60 kiló felett? Itt a válasz

Valószínű, hogy te is ismered azt a gondolatmenetet, miszerint egy nő csak akkor lehet boldog, ha szép és karcsú. Lehet, hogy te is így képzelted eddig, de gondoltál már arra, hogy mitől alakulhatott ki ez a teória a nők és az egész társadalom fejében? Szakértőnk, Kozma Anita cikkéből minden kiderül.

Szerelem 60 kiló felett?

Nyilván sokat nyom a latban a média szerepe. Hiszen a kedvenc színésznőid mind vékonyak és szépek, a modellek az újságokban többnyire szintén karcsúak, mint a nádszál. A kedvenc sorozatodban csupa fitt rendőrlány menti meg a világot, de még a reklámokban is csupa boldog, kiegyensúlyozott és karcsú háziasszony „szaladgál”. Tehát, ha nincs súlyfelesleged, abból egyenesen következik, hogy boldog leszel és ez fordítva is igaz, ha kicsit duci vagy, akkor soha nem élhetsz teljes életet. Ezt sulykolja beléd napi szinten a televízió, a nyomtatott és elektronikus sajtó és néha még a saját környezeted is. Nem csoda, hogy Te meg szépen elhiszed ezeket, majd nem is tudsz már elvonatkoztatni és végig stresszeled a legszebb éveidet, mert folyton elégedetlen leszel magaddal.

Közben szépen lassan az élet elmegy melletted, a pasik pedig nem azért fognak elkerülni, mert hetven kilós vagy hatvan helyett, hanem azért mert folyamatosan görcsölsz és ez kívülről is látszik.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...
Sztárok
Egyre csak fokozódik a dráma A Nagy Ő villájában, az egyik lányról olyan titok derült ki, ami Árpa Attilának nem fér bele.