Bed&Love

Egy szakértő szerint ennyi ideig kéne tartania egy szexuális együttlétnek: Nem is gondolnád, milyen választ adott

Nadia Bokody szexszakértő elárulta, hogy meddig tart egy ideális szexuális együttlét a párok között. A válasz meglepő!

20 perc vagy 1 óra?

Nadia Bokody ismert a tippjeiről, ha a hálószobáról van szó, és rendszeresen megosztja pikáns tanácsait 62 000 Instagram-követőjével. Most pedig elárulta, hogy az előző partnerével folytatott szex hosszára vonatkozó kérdés megosztotta a párok véleményét.

Az ausztrál szexszakértő megelégedett azzal, hogy 20 perc után vége lett az aktusnak, párja viszont azt mondta, hogy akár órákig is folytathatta volna. Felidézte ezt a pillanatot, és a News.com.au-nak elmondta: "Másfél óra elteltével befejeztem. Egy egész éjszakás szex talán csábító volt a húszas éveimben, de 30 után az egyetlen hosszan tartó fizikai aktivitás, amire a testem képes, az az, hogy csokit emelek a számhoz, miközben TV-t nézek."

Nadia, aki a pizsamába bújást részesíti előnyben a pikáns hálószobai bohóckodás folytatásával szemben, úgy döntött, hogy végez egy kis kutatást a szexuális együttlétek hosszával kapcsolatban. A szexszakértő rábukkant egy 1948-as tanulmányra, amelyet Alfred Kinsey szexkutató készített. Megállapította, hogy a férfiak háromnegyede valóban a csúcsra ér két perc után.

Lapozz!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love