Bed&Love

30 éves lett a világ leghíresebb pornószínésznője, még mindig imádják

Ha azt mondod, nem ismered, hazudsz.

30 éves lett Sasha Grey, a világ leghíresebb pornósa

Sasha Grey nevét még az is hallotta már párszor, aki tényleg igyekszik távol maradni a pornó világától. A az amerikai "művésznő" 1988. március 14-én született Kaliforniában, vagyis éppen ma 30 éves. Eredeti nevén Marina Ann Hantzis egy munkásosztálybeli család gyermekeként nőtt fel, szülei 5 éves korában elváltak. Édesanyja 2000-ben ismét férjhez ment, édesapja pedig 2015-ben meghalt. Négy gimnáziumba járt, ennek ellenére már 17 évesen le tudott érettségizni. 2005-ben filmes-, színészi-, valamint táncórákat vett. Közben egy étteremben pincérnősködött, így sikerült megtakarítania 7000 dollárt, amiből Los Angeles-be tudott költözni.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...