Tippek a tökéletes első randihoz! Vigyázz, ha ezt mondod, azonnal elvágod magad

Minél idősebb az ember lánya, illetve minél több kudarcon van túl, annál nehezebb az ismerkedés. Sokan elbizonytalanodnak a csalódásoktól és már azt sem tudják, hogyan készüljenek fel egy első randevúra. Egyáltalán mire lehet számítani? Párkapcsolati szakértőnk, Kozma Anita most ebben segít!

Az öltözködés és a smink tényleg olyan fontos?

Az első benyomást a külsőnk határozza meg. Amikor az első találkára készülünk, olyan ruhát viseljünk, amiben jól érezzük magunkat és biztosan tudjuk, hogy jól áll, tükrözi az egyéniségünket. Amennyiben bizonytalanok vagyunk, kérjük ki barátnőnk segítségét, a ruha kiválasztása egy jó csajos program is lehet. Mindig az alkalomhoz illően válassz ruhát, egy romantikus sétához nem túl előnyös magassarkú cipőt választani. Legyünk csinosak, de ne kihívóak, ugyanez igaz a sminkre is. Az ápolt megjelenés, visszafogott smink a legideálisabb az első találkozásra. Ne próbáljunk másnak látszani, mint akik vagyunk, adjuk önmagunkat.

Miről beszéljünk és miről ne?

Rengeteg téma van, amiről beszélhetünk az első randi során. Legyünk lazák, ne görcsöljünk, mert ezt a másik fél is megérzi és ő is feszélyezve érezheti magát. Beszélhetünk munkáról – ki mivel foglalkozik-, hobbikról, gasztronómiáról, közös barátokról, kultúráról, hírekről, olyan témákról, amik minket is érdekelnek, amiről szívesen beszélünk. Érdeklődjünk randipartnerünk felől, hallgassuk meg, tegyünk fel neki kérdéseket, hogy a beszélgetés párbeszéd legyen. Az exekről szóló történeteket jobb, ha elkerüljük az első randin, valamint a problémáink átbeszélését is kerüljük! Próbáljunk meg pozitív témákról beszélni legyünk kedvesek és mosolyogjunk sokat.

Fotó: pixelstalk.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!