Bed&Love

Ezek a pornószínésznők lerajzolták a legvadabb pózt, amiben csinálták

Amikor találkozik a pornó és a művészet. Tényleg csak 18 éven felülieknek!

Le kellett rajzolniuk életük legvadabb szexpózát

A vice.com egyik újságírója arra kért hét pornószínésznőt egy erotika kiállításon, hogy autogram helyett rajzolják le, milyen volt a legvadabb póz, amiben csinálniuk kellett a kamerák előtt. A csajok nagyon élvezték a feladatot, zseniális művek készültek.

1. "Groupie Girl" - Pussy Kat rajza

"Berlinben forgattunk, amikor találkoztam egy nagyon cuki csajszival. Annyira megtetszett, hogy megkérdeztem, nem csinálna-e velünk hármasban egy filmet. Benne volt. Hihetetlen volt a lány, nagyon bevadult, hajnali 4-ig forgattunk. A végén a férfi az arcára élvezett, miközben én a szájába spricceltem. Nagyon durva volt, rajta van a DVD-men!" - emlékezett vissza Pussy Kat.

2. "A propeller" - Mila Julia rajza

"Van ez a nagydarab pornós srác, akivel forgattam. Én nagyon kicsi vagyok, ő hatalmas. Gondolt egyet és megfordított, a fenekemnél fogva tartott. Így kényeztettük egymást a szánkkal" - árulta el a kulisszatitkokat Mila Julia.

3. "A fürdőkád" - Assira rajza

"A sztori szerint a lakótársam egy olyan csaj volt, aki mindig kiborult, ha srácokat vittem haza szexelni. Lenyomtunk a kamera előtt egy durva menetet a másik színésszel, aztán bementünk a fürdőszobába. A történet szerint a lakótársam mindig azzal kezdte, amikor hazaért, hogy lezuhanyzott. Ezért a kádba kellett pisilnem. Kicsit fura volt" - mondta Assira.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: vice.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.