Bed&Love

"Barátom és barátnőm is van" - szexuális életükről vallottak poliamor és nyitott kapcsolatban lévő emberek

Poliamor, nyílt és egyéb nem hagyományos kapcsolatban élő emberek mondták el, mi a legfontosabb, amit másoknak is tudniuk kéne ezekről a kapcsolatfajtákról, mielőtt ítélkezni kezdenek.

Párkapcsolat az, ahol már hárman vannak?

Itt az ideje, hogy tévhiteket döntögessünk és átadjuk a szót a poliamor, nyílt és más alternatív szexuális kapcsolatban élő embereknek, hogy egy kis betekintést nyújtsanak a sokak által bírált életstílusukba. A Buzz Feed nemrégiben megkérte a követőit, hogy osszák meg, mit szeretnének, ha az emberek tudnának ilyen típusú kapcsolataikról, mert túl sok a feltételezés ezekkel a tabu életmódokkal kapcsolatban. Íme az összes névtelen válasz:

Kattints a galériára!

„Többen vagyunk nyitott kapcsolatban, mint gondolnád. Egy karácsonyi partin coming outoltam a legjobb barátomnak, aki 15 perccel később közölte: Igen, én meg az asszony is.”
Kattints a további képekért!

Sokan gondolják, hogy a menstruáció ideje alatt kerülni kell a szexuális együttléteket, pedig ha gondoskodsz a megfelelő higiéniáról és a vágyat is érzed, nem kell türtőztetned magad. Fogadd meg az alábbi praktikákat és garantáltan eget rengető élményben lesz részed!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
A Femcafe.hu 2023-ban is megrendezte az év egyik legcsillogóbb eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. Büszkén mondhatjuk: az Inspiráló Nők Díjjal hagyományt teremtettünk - immár ötödik alkalommal...
Fashion&Beauty
Az Inspiráló Nők Estjén rengeteg sztár részt vett, köztük Tóth Gabi is, aki nemcsak vendég volt, de elő is adta legújabb dalát.
Fashion&Beauty
Elképesztő ruhakreációkban léptek a vörös szőnyegre a magyar hírességek.