Bed&Love

Miért is ne? 5 bevált szextipp a menstruáció idejére

Sokan gondolják, hogy a menstruáció ideje alatt kerülni kell a szexuális együttléteket, pedig ha gondoskodsz a megfelelő higiéniáról és a vágyat is érzed, nem kell türtőztetned magad. Fogadd meg az alábbi praktikákat és garantáltan eget rengető élményben lesz részed!

Készüljetek elő

A hölgyek többsége már csak azért sem szeretne a menstruáció ideje alatt intim kapcsolatot létesíteni, mert fél attól, kínos lenne, ha ezután foltok maradnának a lepedőn. Ha téged is ez tart vissza a leginkább, akkor nincs más dolgod, mint keresni egy sötét színű törülközőt, amit magatok alá teríthetsz. Tény, hogy így a spontaneitásnak annyi, de legalább nem kell feszengened.

Fogjátok fel izgalmas kihívásként

Nincs olyan párkapcsolat, amit ne lehetne feldobni izgalmas, új szexuális szokásokkal. Ebbe pedig beletartozhat gyakorlatilag bármi, így a menstruációs szex is. Mindenképpen védekezzetek, egyfelől a baktériumok, másfelől a nem kívánt terhesség ellen. Tévhit, hogy ilyenkor nem lehet teherbe esni.

Próbáld ki az intimtölcsért

Külföldön már befutott az intimtölcsér és hazánkban is egyre több helyen kapható, de sajnos továbbra is kevesen ismerik ezt az eszközt, pedig hosszú távon sokkal jobban megéri, mint a tampon. A felhelyezése könnyű, éppen a méhnyak alatt helyezkedik el. Már készült belőle olyan változat is, amelyet szeretkezés közben nyugodtan a helyén lehet hagyni.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!