Bed&Love

Tudtad, hogy létezik orgazmusallergia? Íme a tünetek

Az orgazmusallergia lelki tüneteket produkál és a legrosszabb, hogy sokszor nem is tudja a szenvedő alany, hogy ezzel a problémával küzd.

Orgazmusallergia

Az orgazmusallergia - amelyet először 2002-ben regisztráltak - egy főként férfiakra jellemző betegség, melynek egyik legfőbb tünete a szex utáni letargikus állapot. Egy mély apátia, melyben az elszenvedőknek megszólalni sincs kedvük, csak feküdni és várni, hogy enyhüljön a szorongás. Egy esettanulmány ír egy 25 éves férfi történetéről, aki orgazmus utáni POIS szindrómában szenvedett, azaz más néven orgazmusallergiában. A férfi részletesen beszámolt arról, hogy szex után pánikot, fizikai gyengeséget érzett, ami mellett az agyát szinte ellepte egy köd-szerű valami, és még a szavakat is nehezen találta. A szakemberek szerint ezzel az a legnagyobb probléma, hogy sokan pozitív szempontból hasonló érzéseket élnek át közvetlenül szex után, így összekeverik a kettőt és a megfelelő kezelés helyett inkább hanyagolják az együtt léteket, és a szexuális kapcsolatokat.

orgazmus ágy lepedő markolás szex

Létezik megoldás, lapozz a részletekért!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.