Sellőfétis és ágyékon rúgás: Perverz lista arról, miket kérnek az örömlányoktól

Mindent a pénzért? Elképesztő, hogy bizonyos férfiak milyen dolgokat kérnek a szexmunkásoktól. Némelyik történet annyira döbbenetes, hogy nehéz elhinni, hogy valóban megtörtént.

Nem csak a szexről szól

Meglepő lehet, de a férfiak nem csak akkor szoktak szexmunkásokhoz fordulni, amikor hancúrozni szeretnének, hanem akkor is, ha csak szükségük van valakire, aki meghallgatja őket, akivel törődhetnek. A kliensek többsége rendkívül magányos, sokan közülük pedig azért nem találnak párra, mert furcsa szexuális szokásaik vannak. Néhány prostituált és sztripper most úgy döntött, név nélkül, de felfedi, milyen vad kéréseknek kellett eddigi pályafutása során eleget tennie.

Megmentelek, Sellőlány!

„Ennek a srácnak sellő fétise volt, vagyis azt kérte tőlem, hogy feküdjek a padlóra és kezdjek el vonaglani, mint egy hal, amelyik nem kap levegőt. Meg akart menteni. Az szerepjátékában és fantáziavilágában ez úgy nézett ki, hogy elvitt a tengerek birodalmába, ahol ezután boldogan éltem, míg meg nem haltam. Hónapokon át kérte ezt tőlem és elég sokat fizetett érte” – mesélte meghökkentő történetét Adele.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!