Kizsigerelve érzik magukat az online szexipar dolgozói a koronavírus-járvány miatt

Őszintén vallottak a camgirlök arról, mennyivel dolgoznak többet a karantén ideje alatt.

Szexmunka a korona idején

Négy camgirl vagyis webkamerás élő show-kat toló csaj mesélt a Vice-nak arról, hogyan változott meg az élete a koronavírus miatt. Igazából semmi meglepő nincs az egészben: végre itt az ideje realizálni, hogy a szexmunka is munka. Ráadásul nem könnyű…

Charlie Tantra

“A koronavírus karantén kezdetén, az első négy nap nagyon sokan hívtak, de aztán lelassult picit. Valószínűleg azért, mert nagyon sok lány webkamerázik, nagy a kínálat. Sokan eddig csak mellékesként csinálták, de most inkább kameráznak ebben az időszakban. Az az érzésem, hogy az emberek nagy részének tetszett a gondolat az elején, hogy egész nap önkielégítsenek, de mára már belefáradtak. De az igaz, hogy a PornHubon soha ennyien nem nézték a videóimat, ezt ki is használom a kommunikációs statégiámban. Minden pénteken tartok egy “happy hour show”-t a Facebookon, az elsőn legalább százan néztek.

Karantén vagy nem, a munkám ugyanolyan maradt. Az igazi probléma a szexmunkások számára, hogy a megélhetésük ugye a fizikai kontaktuson múlik. Én szerencsés vagyok, hogy tudtam folytatni a munkámat, sőt lehet mixelem a mostani hobbimmal: főzni tanulok, gondoltam csinálok szexi outfitben erotikus főzős videókat" - fogalmazott a lány.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!