Duci vagy és dohányzol? Ha igennel válaszoltál, ne ismerkedj online

A közelmúltban végeztek egy felmérést, amelyben azt vizsgálták, hogyan és mi alapján választanak társat azok a magyar férfiak és nők, akik online oldalakon ismerkednek. Az eredmény egészen meglepő!

Ma már nem ciki a neten ismerkedni

Egy hazai internetes társkereső oldal a közelmúltban készített egy felmérést, amelyben azt vizsgálták, hogyan és mi alapján választanak társat azok a magyar férfiak és nők, akik online felületen ismerkednek. A kutatás eredményeiből természetesen az is kiderült, melyek azok a tényezők, amelyek miatt valaki kevésbé lesz szimpatikus a másik nem képviselőinek szemében. A válaszokból pedig megtudtuk, manapság már egyáltalán nem ciki mások előtt arról beszélni, hogy randioldalakon keressük az igaz szerelmet.

Ez jön be a férfiaknak online

A férfiak arra a kérdésre, hogy egy hölgy profiloldalán a fotók vagy az adatlap-e a mérvadóbb, azt válaszolták, hogy nagyjából egyformán fontos mindkettő. A képek akkor megfelelőek és vonzóak, ha akad köztük olyan, amin a kiszemelt nő kimondottan szexis, de olyan is, amelyen a családjával, barátaival látható, illetve a kedvenc hobbiról, sportról szintén szívesen nézegetnek fényképeket. Az adatlapok általában akkor fogják meg a pasikat, ha szellemesen vannak megírva és/vagy, ha azonos érdeklődési körre bukkannak rajta.

Ez jön be a nőknek online

A nők 60%-a válaszolta azt, hogy a fotóknál sokkal fontosabb az adatlap, ami akkor jön be nekik igazán, ha viccesen van kitöltve, hiszen a nők imádják a humoros férfiakat és a nevetést. (A humor egyébként a nők felét annyira megfogja, hogy akkor is érdeklődni fognak, ha a képek alapján az illető kevésbé szimpatikus nekik.) A másik, ami nagyon fontos, az a közös érdeklődési kör.

Lapozz, és tudd meg, mitől irtóznak a férfiak és nők online!

Ha te is szeretnéd kipróbálni az online társkeresést, akkor kattints ide és ismerd meg életed szerelmét a Femrandin!

Fotók: huffingtonpost.co.uk, urbangyal.com

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!