Van egy hely, ahol minden nőnek van orgazmusa – Ez a titkuk

Ezzel a technikával akár többszörös orgazmus is elérhető.

Bevált módszer

Köztudott tény, hogy a nőknek hosszabb és kacskaringósabb út vezet a szexuális kielégüléshez, mint a férfiaknak. Ennek hátterében számos dolog állhat: gátlások, szorongás, vagy akár rossz technikák berögzülése. Létezik azonban egy módszer, aminek segítségével a nők 90%-a átéli az orgazmust szex közben, akár többször is, ráadásul kevesebb mint öt perc alatt. A kunyaza technika Ruandából származik, ahol a nemek közötti egyenlőség elvét nagyon komolyan veszik, és a szex során a nő élvezete elsőbbséget is élvez.

Mostanra nemcsak az afrikai kontinensen nagyon elterjedt a kunyaza, de a nyugati világban is egyre többen felfedezik. Mutatjuk, hogyan kell csinálni!

A kunyazát tartják a legkönnyebb és leghatékonyabb módjának a női orgazmus elérésének. A technika sikeressége erősíti azt a meggyőződést, hogy a nőknek a gyönyör megtapasztalásához szükségük van a csikló és a hüvely stimulációjára is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!