Szex a menstruáció alatt – Nem kell véresen komolyan venni

Nők és férfiak is megosztották az álláspontjukat a témában.

Igen vagy nem?

A Szexsuli szerzője nemrégiben a menstruáció alatti szex témakörét járta körül. Sokan ódzkodnak attól, hogy a piros betűs napok alatt éljenek szexuális életet, de előfordul, hogy a vágynak nem lehet parancsolni. Ráadásul ilyenkor a nők hormonjai is befolyásolják a nemi vágy alakulását: az ösztrogén mennyiségének megnövekedésével a nők libidója is az egekbe ugrik. De vajon mit gondolnak erről a férfiak? Galériánkban összeszedtük a különböző álláspontokat, mindkét nem elmondja a véleményét a menzesz alatti szexről.

A sok-sok véleményből az derül ki, hogy a menstruáció alatti szex kulcsa a megfelelő partner megtalálása, de egyáltalán nem ritka, hogy valakinek rossz tapasztalata van a dologgal kapcsolatban. „Az egyik exem undorodott tőle, hallani se akart róla. (…) Egy másik exem, ha kívánt, akkor “hajrá”, szokásos póló alám, de miután törölgette magát és kicsit véres maradt, jött a ‘fúj’. Természetesen semmi előjáték, oda se nézett… A mostani párom teljesen természetesen kezeli. Nincs fúj, nincs undor, nincs megalázás” – mesélte Rita.
Kattints a további képekért!

Érdekel a szex?
Szívesen olvasnál többet a témában?
Keresd fel a további tartalmakért a Szexsuli weboldalt.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!