Magyar nők vallották be őszintén, miért tettetik az orgazmust

Játszottad már meg valaha, hogy elélveztél szex közben? Ezek a nők igen, és azt is elárulják, miért.

Miért tettetjük, ha nem jó?

A Szexsuli a közelmúltban Instagramján arról kérdezte olvasóit, hogy ha tettették valaha az orgazmust, miért csinálták? A kutatás ötletgazdája és a cikk írója azt is elárulta az oldalon, mi inspirált az ötletét:

"Hogy én miért csináltam? Mert nem akartam megbántani a partnerem, nem akartam, hogy tudja, hogy nem egészen jó, amit csinál. Még egyáltalán nem tartottam ott a szexben, hogy őszintén el merjem mondani, hogy nekem mitől lenne jó, és azt hittem, hogy nekem ciki, hogy nem tudja magától a partnerem, hogy mit csináljon pontosan. Tényleg azt gondoltam, hogy az én szégyenem, hogy még elélvezni sem tudok, pedig mindenki másnak megy pár lökéstől, csak nekem nem…Azért már jó tudni, hogy nem így működik az egész.

Szóval megkérdeztelek benneteket is, ha valaha csináltátok, mi volt az oka, miért gondoltátok azt, hogy éppen a tettetés a legjobb megoldás. Ideteszem, hogy milyen válaszokat kaptam. Az egésznek a lényege, hogy lásd, nem vagy egyedül, mások is tettették már, és valószínű fogják is…De talán abban segíthet, hogy merjetek őszintén kommunikálni a szexről, mert orgazmus mindenkié, ugye" - írja a szerző.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!