Miért imádják a pasik a reggeli szexet? Most megtudhatod

Bizton állíthatjuk, hogy a férfiak imádják, ha jól indul a napjuk, vagyis, ha a barátnőjük reggel meglovagolja őket. De vajon mi a konkrét véleményük a "korai örömöket" illetően? Cikkünkben eláruljuk!

Vitorlát fel!

Az egészséges pasiknak reggelenként merevedése van, így ők azt mondják, "kár lenne kihagynod egy jó alkalmat arra, hogy szexelj"! Nem is lennének férfiak, ha nem így gondolkodnának!

Kettő az egyben

Reggelenként az első dolgunk, hogy a zuhany alá állunk és letusolunk. Akkor miért ne köthetnéd össze a kellemest a hasznossal, teszik fel a kérdést a teremtés koronái. Imádnak a zuhany alatt szexelni, és hát szex után úgyis lezuhanyozik az ember, nemde?

Nyisd ki a szád!

A férfiak véleménye szerint nincs jobb a spontán szexnél. Ami még ennél is jobb szerintük, az a spontán reggeli szex. Sokan azt javasolják, hogy ne tervezd meg előre, elég, ha annyit mondasz: héj, szexeljünk! A siker garantált lesz.

Fotó: healthydunia.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.