Bed&Love

Meglepő adatok: ez a nemzet szexel a legtöbbet

Vérmérséklet alapján azt hihetnénk, hogy a spanyolok vagy az olaszok szexelnek a legtöbbet, pedig nem így van. A hideg éjszakák okán egy északabbi ország viszi a prímet.

A hideg éjszakák áldása

Bizony, bizony a jéghideg telek összehozzák az embereket. Az egyik legnépszerűbb külföldi termékenységkövető alkalmazás, a Glow arra volt kíváncsi, hogy melyik országban szeretkeznek a legtöbbet az emberek, így hát egy kutatás során megvizsgálta a felhasználóik által a különböző országokban naplózott szexuális alkalmak számát, és összehasonlította a már meglévő lakossági átlaggal. Egy északi országban pedig elképesztő eltérés mutatkozott. Az adatok alapján ugyanis az emberek egész pontosan 45,5 százalékkal szexelnek többet, mint az átlag. Melyik ez az ország és ki került még be a TOP 3-ba? Lapozz, mutatjuk!

szex szerelem hálószoba árnyék férfi nő szeretkezés erotika

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!