Bed&Love

Ez történik azokkal, akik állandóan belelesnek a párjuk telefonjába

Jó bármire, ha nem bízunk a párunkban? Megelőzhető bármi azzal, ha állandóan belenézünk a telefonjába és ellenőrizgetjük? Párkapcsolati szakértőnk, Orbán Nóra erre kereste a választ.

Ha azt gondolod megcsal, lehet, hogy tényleg megteszi

Sosem volt még ilyen könnyű információt szerezni párunk hűségéről, csoda, hogy ekkora a kísértés? A kísértés nagy, de a kockázat is, ha kiderül. Méltán éli meg a párunk azt, hogy nem bízunk benne és azt is, hogy jogot formáltunk valamiért az ellenőrzésére. Mit gondolhat? Azt, hogy nem tartjuk megbízhatónak. Erre vagy elkezdi méltatlanul bizonygatni az ártatlanságát vagy elfogadja, hogy a szemünkben megbízhatatlan és esélyes, hogy ha már úgyis az, vállalja a helyzetét. Olyan ez, mint amikor valaki ártatlanul kerül börtönbe bankrablásért, és amikor szabadul, jogosnak érzi, hogy elkövessen egy pénzszerző akciót. Tényleg ezt akarod? Azt akarod, hogy a társad a sok megalázó és leértékelő számonkérés után azt mondja: „Ja, ha te úgyis hűtlennek gondolsz, mi változna, ha tényleg az lennék?” Egy kis harag-motiváció még felerősíti az elképzelés jogosságát, úgyhogy, áll a zászló a kívülről bejelentkezőknek.

"Belenézett a telefonomba!"

Sokszor hangzik el a konzultációimon, ha éppen nincs ott a másik fél: "Észrevettem, hogy bele szokott nézni a telefonomba. Annyira rosszul esik. Hogy bízhatnék ezután benne?"

A legjobb variáció, ha azt mondja: „Kérlek, ne a telefonomban kutakodj, hanem tisztelj meg azzal, hogy engem kérdezel meg!” Ha már ennyire nyílt és magabiztos reakciót kapunk, érdemes komolyan venni.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: nypost.com, principleskills.com

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
A kilencvenes években a Szerelem első látásra című társkereső vetélkedőt vezette a TV2-n, később viszont teljesen elzárkózott minden médiaszerepléstől. Hogyan él most, mivel foglalkozik napjainkban a...
Sztárok
Zsidró Tamás és bombázó kedvese most ünnepelték első évfordulójukat, mely jeles alkalomból egy videót is megosztottak a közösségi oldalukon.
Sztárok
A közkedvelt médiaszemélyiség ezúttal Palik László YouTube-csatornájának műsorában vallott arról, miért is távozott az ATV képernyőjéről.