Bed&Love

Fájni fog, de megéri! Ezt tedd, ha még mindig a régihez húz a szíved

Nagyon gyakran megesik, hogy nem tudunk szabadulni a régitől, pedig mélyen belül tudjuk, nem ez az a kapcsolat, amely igazán boldoggá tehet minket. Párkapcsolati szakértőnk, Orbán Nóra elárulja, mit tehetsz ilyenkor!

Amikor visszahúz a régi

Niki az alábbi kérdéssel fordult a „Mire gondol” oldal tagjaihoz:

„Randizni hívott egy tökéletes pasi. Az a típus, akire vágyik a nő és a találkozóra kérdés nélkül igent mond. Határozott, magabiztos férfi. Tudja, mit akar. Engem. Jóképű, biztos egzisztenciával, lehengerlő humorral és talán a jövőben is tervezhetnék vele. A gondom az, hogy nem enged nyitni a 6 és fél éves se veled, se nélküled kapcsolatom. Visszahúz a szívem. Mit tegyek? Hálás köszönet a tanácsokért. Niki”

A válaszok közül az ”ugorj bele az újba, hogy könnyebb legyen lezárnod a régit és nehogy elszalaszd a lehetőséget” típusú volt a jellemző:

Renáta például így látja: „Szerintem ne horgonyozz le egy olyan kapcsolatban, ami nem tesz igazán boldoggá! Merj lépni és igazán boldog lenni! Drukkolok!”

Martina saját példáját osztja meg velünk: „Én kettő és fél év ilyen kapcsolat után felálltam mosolyogva és elsétáltam. Nem volt könnyű döntés, de nem bántan meg. Jobb a kedvem, van türelmem és visszakaptam önmagam. Hálás vagyok az elmúlt évekért, mert megtanultam, hogy van, amit tényleg el kell engedni.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: flickr.com

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Amanda Bynes egykor Amerika egyik legkapósabb tinisztárjának számított, mára viszont csak árnyéka egykori önmagának. A minap meztelenül sétálgatott Los Angeles utcáin, ahonnan végül a pszichiátriára...
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.