A legjobb erotikus regények, melyek elszórakoztatnak a karanténban

Az Ötven árnyalat trilógián túl is vannak olyan olvasmányok, amelyek garantáltan feldobják az unalmas estéket.

1. Giovanni Boccaccio: Dekameron

A Dekameron egy tipikus karanténtörtént, amely nem mellőzi a pikáns, szexuális jeleneteket sem. Száz világhírű történetet tartalmaz, amelyek bár a középkorban íródtak, azóta se veszítettek elevenségükből, mert az író nem éri be azzal, hogy egyszerűen elbeszéli a szerencsétlen vagy boldog szerelmesek megpróbáltatásait vagy kacagtató kalandjait, a tréfás vagy szomorú történeteket: elbeszéléseiben ott kavarog korának egész társadalma, megtollasodott vagy tönkrement kereskedők, uzsorások, művészek, kalandorok, féktelen nemesurak, ravasz kópék, huncut parasztok, álszent, nagybélű, parázna papok, ostoba és agyafúrt törvénytudók, orvosok. Boccaccio a középkor alkonyán már az újkor hírnöke: a vakhit helyett a kétkedést, a józan észt, az önsanyargató vezeklés helyett a derűs életörömöt hirdeti.

2. Tabitha Flyte: Meztelen igazság

A regény a harmincas éveiben járó Sally gondokkal teli életét mutatja be. Munkahelyén kollégái miatt nem tud érvényesülni, és barátja, Will is szakít vele. Ekkor egy új férfi lép az életébe: Marcus, akiről számos vad és szenvedélyes szeretkezés után derül csak ki, hogy még nincs tizennyolc éves sem. Sally főnöke rájön titkos viszonyra, és a hallgatásért cserébe a nőnek nagy árat kell fizetnie. A játékhoz csatlakozik Ms. Penny Feather, Sally perverz főnökasszonya is. Így egy elég bizarr szerelmi és szexuális sokszög tanúi lehetünk. A történet során Sally szembesül nőiségével, feltárul a szereplők valódi énje, azaz a meztelen igazság.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!