A 14 legvonzóbb pasi tulajdonság, amibe azonnal beleszeretnek a nők

Te melyiknek nem tudsz ellenállni?

1. Sűrű szemöldök

Minél sűrűbb egy férfi szemöldöke, annál izgalmasabb, drámaibb a tekintete. Persze az nem árt, ha az ember az orra fölött csipesszel tesz róla, hogy elkülönüljenek.View this post on Instagram


May your holidays be epic. 🎄#happyholidays

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

2. Borosta

A legtöbb nő szerint egy borostás pasi ultraszexi tud lenni, mert ettől vagánynak, függetlennek tűnik, aki szívesen megszegi a szabályokat. Ha ez jön be, akkor azzal sem foglalkozunk, hogy egy szenvedélyes csók után fájdalmasan kipirosodik a bőrünk.

3. Telt ajkak

A telt ajkak férfiak esetében is nagyon vonzóak, azt sugallják ugyanis a tulajdonosukról, hogy melegszívű, érzékeny ember. Sok nő pedig ilyen férfira vágyik. Ha nem mindannyian.

4. Feltűnő arccsont

A feltűnő arccsont még karakteresebbé tud tenni egy férfit. Elképesztő a hatása akkor, ha az illető komoly, mély tekintettel bír és magabiztos. Egy hölgy már messziről kiszúrja, rögtön azt fogja gondolni, ez a pasi semmitől sem fél.

5. Kitüremkedő erek

Az erek a karokon akkor jelennek meg, ha az ember kemény fizikai munkát végez. Ezért mindkenki az erővel, állóképességgel azonosítja, ha valakin meglátja.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!