Különleges szexpózok a Szerelmesek napjára

A szex bármennyire is jó, bizony unalmassá válhat, ha nem viszünk bele időnként némi változatosságot. A különböző pózok váltogatása jó kis pluszt adhat, és kipróbálásukkal talán új erogén zónákat is találhatunk. Lássuk, melyek a legizgalmasabb szexpózok, amit akár Valentin-napon is bevethetünk!

Hátrahajló lovagló
A klasszikus lovagló póz egyik változata. A férfi hanyatt fekszik, a nő pedig rajta ül, és diktálja a tempót és a mélységet. Ennél a verziónál nekünk van több dolgunk, hiszen amennyire csak tudunk, hátra kell hajolnunk párunk lábaira. A jó hír, hogy kezeink végig szabadon maradnak, így testünket cirógatva okozhatunk magunknak még nagyobb örömet, partnerünknek pedig különleges vizuális élményt.

Csábító kígyó
Tulajdonképpen egy nagyon kellemes póz, ami mindkét fél számára hamar orgazmust okozhat. Kedvesünk kissé nyitott lábakkal térdel, mi pedig előtte hasalunk, úgy, hogy a csípőnket párunk megemeli, hogy behatolhasson. Igen intenzív pozitúra, ami tőlünk hajlékonyságot, a férfitől pedig óvatosságot igényel, ugyanis ebben a helyzetben a pénisz nagyon mélyre tud hatolni, amivel fájdalmat okozhat. A lassú, kimért mozdulatokkal hatalmas gyönyört lehet előidézni, csakúgy, mint a hevesebb, ám finom lökésekkel. A női test kígyózó mozgása nagyszerű látványban részesítheti a férfit ennél a póznál is.

Álló kutyapóz
Itt is szükség van egy kis hajlékonyságra, de nem kell nagyon megijedni tőle. Legegyszerűbb, ha egy szék támlájára, vagy egy asztalra támaszkodunk, és szerelmünk mögöttünk állva próbál a hagyományos kutyapózhoz hasonlóan behatolni. Ha elég ügyesek vagyunk, teljesen állva is kivitelezhető a dolog, és így a G-pont igencsak stimulálható. Amennyiben elfáradunk, dőljünk előre kissé, ahogy kényelmes, és támaszkodjunk meg jobban.

Vadító öltánc
Ha a szexi vetkőzés nem is feltétlenül része az együttlétnek, kedvesünk akkor is le lesz nyűgözve ennek a póznak a kipróbálásától. Szükségünk lesz hozzá egy székre, amire párunk egyszerűen leül. Mi, neki háttal, a fenekünkkel közelítünk. Ha elég merészek vagyunk, bekapcsolhatunk egy jó kis zenét, és csábító csípőkörzések, és riszálások közepette helyezkedünk rá a hímvesszőre. Bizonyára nagyon kedvez majd neki ez a pozitúra, hiszen ha oldalra letesszük a lábunkat, súlyunkkal sem nehezedünk rá, így még érzékibb lehet az aktus.

Oldalak

Sztárok
Azt már tudjuk, hogy G.w.M gyermekei számára is szeretné átadni a roma kultúrát, mivel otthon is előtérbe helyezik ezeket.
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.