Jövőre rádtalál az igazi? 2020-as szerelmi kalauz a horoszkópod szerint

Ha nem szeretnéd a véletlenre bízni, hogyan alakul a szerelmi életed a 2020-as esztendőben, akkor olvasd el, hogy mit ígérnek számodra a csillagok a következő évre!

Bak (december 22. - január 20.)

Ha egyedülálló vagy, a következő év szeptembertől valószínűleg vonzódni kezdesz egy munkatársad iránt vagy legalábbis valaki olyan fogja felkelteni az érdeklődésedet, akivel sok időt töltesz együtt. Ha házas vagy, az első kilenc hónapban a kapcsolatodban a közös tervek, a „munka” fog dominálini, hiszen azt szeretnétek, hogy a pénzügyeitek javulhassanak. Szeptember végén azonban minden megváltozik - izgalmas kalandok zuhannak az életedbe! Az egyedülállóknak továbbá 2020-ban nagy esélyük van a házasság kötésre. Emellett mind az egyedülálló, mind a házas Bak számos új üzleti, baráti és oktatási kapcsolatra tehet majd szert. Rögtön az év eleje, a február tele lesz flörtölésekkel és könnyű romantikával. Áprilisban és júliusban különleges események kavarhatják fel az életed.

Vízöntő (január 21. - február 20.)

Nyitottság, kedvesség és jóakarat jellemző rád, szívesen veszel részt a világ történéseiben. Mivel nagyon barátkozós típus vagy, sokan összekeverhetik nyitottságodat a vonzalommal. Még egy komolyabb kapcsolatban is szereted megtartani függetlenségedet, ezért érzelmi távolságot emelsz saját magad és a partnered közé. Szüntelenül megújuló és fejlődő személyiséged mellé egy hasonló mentalitású párt keresel, aki lépést tud tartani folyamatosan változó életmódoddal. Segítőkész vagy, ezért minden feladatban szívesen részt veszel, saját ügyeidet azonban hajlamos vagy elhanyagolni. Idén meg kell tanulnod odaadás mellett kitartónak is lenni. Ha kapcsolatban élsz, akkor ideje megoldani a régi problémákat, ha pedig egyedülálló vagy, nézz szembe azzal, hogy még mindig nem vagy elég nyitott arra, hogy bátran közeledjen feléd bárki. Legkésőbb őszre tedd rendbe ezeket!

Halak (február 21. - március 20.)

A Szaturnusz a te oldaladon áll, így a következő év valószínűleg stabilabb lesz számodra, mint tavalyi, de most kissé intenzívebb érzelmi hullámvasútra számíthatsz, mivel az Uránusz most is erős befolyást gyakorol rád. Nyugodtan élj meg mindent úgy, ahogyan jól esik, légy természetes, hiszen általában véve mások sokkal inkább értékelik azokat a tulajdonságaidat, amelyek a legtermészetesebbek számodra. Az emberek gyakran vonzódnak hozzád azért, hogy útmutatással segítsd az életüket, a gyógyulással vagy lelki kérdésekkel kapcsolatban. Úgy találják, hogy megbízható és érdekes a személyiséged. A nyár folyamán pedig lesz valaki, akit teljesen elvarázsolsz majd ezzel, függetlenül attól, hogy egyedülálló vagy házas vagy.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!