Íme pár tipp, hogyan győzd le a távkapcsolat nehézségeit!

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a várva várt hétvégén végre együtt tölthetünk egy egész napot a szerelmünkkel és csak élvezzük egymás társaságát. Ezt hogyan tudnánk megtapasztalni egy távkapcsolatban? Íme néhány tipp ahhoz, hogy még akkor is közel érezd magad a szerelmedhez, ha ő akár több száz kilométerre van tőled.

Üzenjetek egymásnak többször egy nap

Az okostelefonok világában már nem okoz problémát a nap bármely szakaszában utolérni a másikat, legyen bárhol is. Nagyon sok olyan alkalmazást tudunk letölteni a telefonunkra, amivel megkönnyítjük a folyamatos kapcsolattartást a másikkal. Persze nem szabad túlzásba vinni! Vigyázni kell arra, hogy ne telepedjünk rá túlságosan a másikra. Hiszen sokkal jobban tud esni egy pár soros, kedves üzenet, annál, mintha minden órában kapnánk egy kisebb, tartalmatlan regényt párunktól.

Lepjétek meg egymást

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ha a szerelmetek több száz kilométert és tíz órás időeltolódást próbál leküzdeni, nem biztos, hogy meg tudjátok oldani a napi kommunikációt. Ilyenkor légy kreatív! Lepd meg a pasid egy szexi képpel magadról vagy egy szerelmes videóval, amiben elmondod, mennyire hiányzik neked. Hidd el, bármelyiket is válaszd, egész nap rád fog gondolni.

Bízzatok meg egymásban

Megbízni a társunkban még akkor is nehéz lehet, ha együtt töltjük vele minden szabadidőnket. Amikor pedig egy óceán választ el a másiktól, akkor meg egyenesen bele tudunk őrülni ebbe. Ha őszinték maradunk minden helyzetben és legyőzzük a féltékenységet, akkor viszont ez nem jelenthet akadályt. Hiszen ha a szerelmetek annyira erős, hogy legyőzi a távolságot, akkor nem szabad, hogy a bizalmatlanság álljon közétek.

Oldalak

  • 1
  • 2