Így ne flörtölj, ha jót akarsz! - Csábítási módszerek, amiket utálnak a pasik

A nők sokszor hiszik, hogy hihetetlenül vonzó, amit csinálnak, aztán kiderül, hogy az ellenkező nemnek a hátán is feláll a szőr a viselkedésüktől. Ha nem akarod elüldözni a pasikat magad mellől, akkor fogadd meg a tanácsainkat, és ezt a 7 csábítási módszerrel véletlenül se próbálkozz!

Az a bizonyos babahang

Ha úgy gügyögsz a kiszemeltednek, mint egy kisbabának, az csak egy ideig aranyos. Vagy semeddig, mert a férfiak legtöbbjét borzasztóan idegesíti, ha gyerekként kezelik.

Az a hülye, aki úgy viselkedik

Sok lány alkalmazza a trükköt, hogy butuskának tetteti magát, mert így akar beszélgetést kezdeményezni a választottjával. Rossz taktika: rendkívül kevés olyan férfi van, aki vonzónak talál egy gondolkodásra képtelen lányt.

Miss Elérhetetlen

Nem szerencsés, ha az első percben mindenkinek odaadod magad, de az se kifizetődő, ha túl sokáig játszod az elérhetetlent. A pasik előbb-utóbb már nem vonzónak, inkább idegesítőnek fogják tartani azt, aki folyton levegőnek nézi őket.

Haj-baj

Egy jól időzített hajcsavargatás valóban szexis tud lenni, ha azonban egész álló nap el se engeded a hajad, akkor gondolkozz el: valóban felnőtt vagy, vagy még mindig gimnáziumba jársz?

Fotók: pichost.me, helpwithrelationship.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!