Félreléptél? Mikor mondd el és mikor hallgass inkább

Előfordulhat, hogy valamilyen okból kifolyólag nem tudtunk ellenállni a csábításnak és félreléptünk. Ezek után nehéz eldönteni, mi legyen a következő lépés. Íme néhány tanács!

Tudd meg, miért történt

Egy félrelépés mögött rengeteg ok állhat. Mielőtt elkezdene felemészteni a lelkiismeret-furdalás, próbáld meg kideríteni miért csaltad meg a párod. Persze előfordulhat az is, hogy csak ellaposodott a kapcsolatod és pár pohár bor után nem tudtál ellenállni a kísértésnek, de az esetek többségében azonban nem erről van szó. Egy félrelépés általában azért történik meg, mert nem kapod meg a párodtól azt, amit szeretnél, és már nem tesz boldoggá a párkapcsolatod.

Légy őszinte

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ha a megcsalás után is úgy gondoljuk, hogy szeretnénk folytatni a kapcsolatunkat, mindenképpen érdemes az őszinteséget választani. A titkolózás és a bűntudat könnyen tönkretehet egy párkapcsolatot. Valljuk be, hogy hibáztunk és próbáljuk megmagyarázni párunknak, hogy mi lehetett az oka a félrelépésnek. Egyedül nem tudnánk legyőzni ezt az akadályt, de ketten már van esély arra, hogy ne mérgezze meg kapcsolatunkat és magunk mögött tudjuk hagyni a múltat.

Oldalak

  • 1
  • 2