6 rémes dolog, ami akkor történik, ha megjátszod az orgazmust

Életed minden területére negatív hatással lehet, ha mindig csak megjátszod az orgazmust.

A női orgazmus

Azt már eddig is tudtuk, a nőknek sokkal nehezebb a csúcsra jutniuk, mint a férfiaknak. Már az is elég árulkodó, hogy a különböző felmérések alapján a hölgyeknek csupán a harmada képes az aktus során orgazmusra. A többieknek szüksége van orális szexre vagy arra, hogy partnere a kezével kényeztesse. Sőt, olyanok is akadnak, akik csak maguknak képesek örömet okozni. Ezért fordulhat elő, hogy bizonyos nők úgy döntenek, kényelmesebb az aktus során megjátszani az orgazmust. Így, véleményük szerint, a férfi nem érzi úgy, kudarcot vallott, ők pedig előbb "szabadulhatnak". Ennek azonban szörnyű hatása van a szexuális életre.

1. Nem élvezheted az orgazmus áldásos hatásait

Az orgazmus során számos jótékony hatású neurokémiai anyag szabadul fel, mint a dopamin, az antidiuretikus hormon, az endorfin vagy az oxitocin. Ezek mind javíthatnak fizikailag és érzelmileg is az állapotodon, például jobban alszol, csökken a stressz szinted, átmenetileg a fájdalmat sem érzed olyan erősen, nyugtató hatása van, de még az immunrendszeredet is megtolja egy kicsit.

2. A hamis orgazmus mindenkinek elrontja a szexet

Sok férfi büszke arra, hogy már lefeküdt korábban vagy 30 nővel, de még egyiknek sem volt szüksége 20 percnél többre, hogy ő a csúcsra juttassa. Nos, van számukra egy rossz hírünk, ezeknek a nőknek jó nagy százaléka hazudott és csak megjátszotta az orgazmust. A hölgyeknek ugyanis átlagosan 20 perc kell csak ahhoz, hogy ráhangolódjanak a dologra. Ahogy pedig már említettük, a többség nem az aktus során megy el, ehhez főleg a csikló izgatása szükséges. Szóval egy ilyen hazugság mindenkinek elrontja a szexet.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: psychadviser.com, huffingtonpost.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!