December a legrosszabb randihónap? Vagy mégse? – Így ismerkedj az ünnepek alatt

A karácsony utáni napoktól Valentin napig tart a legaktívabb online randizási időszak. Vagyis, ha december közepe felé úgy is tűnik, mintha senkinek nem lenne ideje levelezgetni, találkozni és mindenki rohan, ez a helyzet körülbelül december 27-re el is múlik és beköszönt a fellendülés.

A szingliknek ez egy nehéz időszak

A randivonal.hu társkereső oldal munkatársai most összegyűjtötték tapasztalataikat, mire érdemes odafigyelni az ünnepi időszak alatt az ismerkedés során. Nem nehéz kitalálni, miért pont a karácsonyi időszak van ilyen hatással az egyedülállókra. Ilyenkor szembesülnek a leginkább azzal, hogy milyen a rokonaikat párkapcsolatban látni, milyen elvárásaik vannak esetleg a szüleiknek, ki tervez esküvőt, kinek lett időközben gyereke, ki várandós és mennyit nőttek tavaly óta az akkori totyogók. Az egész ünnep a családról és a születésről szól, persze, hogy érzékeny húrokat penget mindenkiben, akinek eddig nem jött össze a vágyott partner.

Fotó: 123rf.com

Ráadásul a december a sok karácsonyi buli, ajándékvásárlás, évi végi hajrá és rokonlátogatás miatt kifejezetten stresszes, aztán az ünnep pár napjában lassan le lehet ereszteni és el lehet gondolkodni azon, hogy újra eltelt egy év, és időközben mi változott. Ha az érintettek úgy látják, hogy semmi, viszont az utóbbi időben, főleg a téli időszakban elhanyagolták a párkeresést, hirtelen bevillanhat, hogy megint meg kéne próbálni. És már regisztrálnak is újra vagy hosszú idő után először lépnek fel erre vagy arra a társkeresőre.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak