A 6 leggyakoribb férfitípus - A teljesség igénye nélkül

A metroszexuális, a tesztoszterontúltengésben szenvedő, a rosszfiú, a mama kedvence, a döntésképtelen és a határozott. Csak néhány férfitípus, akiket szeretnénk bemutatni nektek. Ízlések és pofonok, mindenki maga dönti el, mire van igénye.

Metroszexuális
Manapság talán ez a legdivatosabb férfitípus. Na, nem a nők körében, inkább a médiában.
Ők azok, akik több időt töltenek a fürdőszobában, mint te, szoliba járnak, és az elkötelezettek még a szemöldöküket is szedik. Ők azt vallják, ez csak igényesség, a kívülállók szerint viszont férfiatlan.

Tesztoszteron bomba
Talán mindenki számára ismert típus és kevesek számára ideál. Ismertetőjele, hogy kopasz, kigyúrt, hihetetlen kemény férfinek érzi magát és ezüst vagy arany nyakörvvel kompenzál.
Véletlenül sem szeretnénk általánosítani, nem minden kopasz férfi tartozik ebbe a kategóriába.

A rosszfiú
Örök téma, róla már külön cikket is írtunk. Veszélyes típus, átkozottul szexi és szereti a kihívásokat. Mi pedig ebben az esetben szeretünk kihívást jelenteni. Vadász alkat és a legritkább esetekben lesz csak szerelmes.


Mama kedvence

Úgy udvarol, hogy még akkor is ellágyul a szíved, ha külsőleg nem az eseted. Udvarias, és mivel ez manapság ritka, így pont ez a vonzereje. Jólfésült, sosem szúr a borostája és mindig tudja, hogy melyik alkalomra milyen virágot hozzon.

Határozatlan…
Na, ő az a típus, akit egy lábbelihez szoktunk hasonlítani. Persze mint minden ilyen jellegű ruhadarabnak, neki is van párja, nyilván meg is találja majd egy olyan nőben, aki szeret döntéseket hozni. Nem életre szólókat. Az ilyen férfi arról is nehezen dönt, hogy kék vagy piros tejfölt vigyen-e a vacsorához. Nem mintha szeretnénk ezt a roppant fontos kérdést elbagatellizálni... Ha szeretsz főnök lenni, egy ilyen férfi mellett a helyed.

…és határozott
Ő az, aki nem csak külső jegyei alapján született férfinak. Képes döntéseket hozni, nem esik kétségbe, ha ki kell cserélni és villanykörtét és biztonságot nyújt. Nem fél kimutatni az érzelmeit, nem megszerezni akar, hanem megtartani.
Sajnos manapság ritka, de fellelhető. Sok sikert kívánunk hozzá mindenkinek!

Oldalak

Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!