8 kínos dolog szex közben, ami a pasit valójában kicsit sem érdekli

Te aggódsz ezek miatt?

1. Ha nem most jöttél a zuhany alól

Bármilyen hihetetlennek tűnik, csak téged zavar, hogy már eltelt némi idő az utolsó zuhanyzás és a szex között. A férfiak nem problémáznak ezen, a partneredet sem zavarja egy kicsit sem. Az sokkal inkább lehangolja, hogy látja rajtad, hogy feszült vagy, de azt nem tudja, miért.

2. Ha reggel nem borotváltad le a lábad

Egy nőnek kellemetlen lehet, ha a szex előtt nem sokkal beugrik neki, reggel nem tüntette el azt az 1-2 mm szőrt a lábáról vagy máshonnan, mert nem számított az együttlétre. Pedig emiatt sem kell aggódni, ennyi a legtöbb pasinak simán belefér.

3. Hangok onnan lentről

Előfordulhat, hogy szeretkezés közben bizonyos hangokat ad ki a vaginánk, ez azonban teljesen normális. Az sokkal kínosabb, ha erre összerezzensz vagy teljesen leállsz. Ne hozd magad kellemetlen helyzetbe, csak élvezd a pillanatot, ahogyan a pasi is azt teszi!

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!