7 dolog, amit jobb, ha eltitkolsz párod elől

Egy kapcsolatban a titkolózás nem jó stratégia, mégis vannak dolgok, melyekről jobb, ha hallgatsz, így felesleges vitáktól kímélheted meg magatokat. Nézzük, melyek ezek!

Szexpartnereid száma
Szinte elkerülhetetlen, hogy feltegye a kérdést: „Hány férfival feküdtél le eddig?” Amennyiben ez a szám esetedben soknak mondható, nem szívesen válaszolsz őszintén, hiszen nem szeretnéd, hogy esetleg könnyűvérűnek nézzen. Pedig nincs rajta semmi szégyellnivaló, de kapcsolatotok jövője érdekében inkább füllents. A férfiak, akik komoly kapcsolatra vágynak, kevesebb bizalmat szavaznak annak a nőnek, akinek sok férfivel volt már dolga. Így ebben az esetben jobb, ha a valós szám helyett annak csak felét ismered el, esetleg visszakérdezel, hogy az ő ágyában hányan fordultak meg, és egy ehhez közeli számot mondasz.

 


Régebbi kapcsolataid

Ez a téma viszont egyáltalán nem érdekli a férfiakat. Tisztában vannak vele, hogy voltak mások is, akik jelentős szerepet kaptak az életedben, ám a részletekre nem kíváncsiak. Éppen ezért ne kezdj bele végeláthatatlan történetekbe minden egyes kapcsolatod minden egyes momentumáról.

 

Nem kedveled a barátait
Ebben az esetben jobban teszed, ha rossz véleményedet magadban tartod. A legtöbb férfinak a barátság szent és sérthetetlen, ha közted és köztük kellene választania, bizony nagyon nehéz helyzetben lenne. Pedig számodra egyértelmű, hogy az egyik csak kihasználja, a másik kétszínű, a harmadik rossz dolgokba viheti, de hagyd, hogy párod erre magától jöjjön majd rá, mert ez nem a te dolgod. „Barátai” előtt is tartsd a látszatot, légy kedves, hiszen nagyon fontos, hogy jó véleménnyel legyenek rólad, mert párod sokat ad arra, hogy ők hogyan látnak téged. Az pedig nem tenne jót a kapcsolatotoknak, ha ők minden találkozás alkalmával teletömnék párod fejét mindenféle ostobasággal. Ha nagyon nehezedre esik egy légtérben tartózkodni velük, olykor inkább szervezz magadnak más programot a találkozó helyett. Párodnak még jól is fog esni, hogy ennyi szabadságot biztosítasz számára.

 

Utálod az anyósodat
A másik tabutéma. Lehet, hogy te utálod, de párodnak – jó esetben – nagyon sokat jelent. Éppen ezért nem állíthatod két tűz közé. Tény és való, hogy az anyósok olykor elég elviselhetetlenek tudnak lenni, de te vagy az, akinek meg kell adnia a kellő tiszteletet, és minden egyes bántó szót vagy tettet csendben elviselni. Bizonyára párod édesanyjának is több idő kell, hogy elfogadja a kialakult helyzetet, és lehet, hogy idővel ő is jobban tud majd alkalmazkodni. Ha azt látja, hogy kedves és tisztelettudó vagy, remélhetőleg abbahagyja a piszkálódást – amennyiben mégsem, inkább próbáld meg elkerülni valahogy a gyakori személyes találkozást.

 

Kiadásaid
Itt arra az esetre gondolunk, amikor kissé túlzásba viszed a magadra való költekezést – megveszed a méregdrága táskát, a huszadik árnyalatú rózsaszín körömlakkodat, és a századik pár cipőt a szekrényedbe, amit már most tudod, hogy nem is fogsz hordani. Valószínűleg te magad is tisztában vagy azzal, hogy feleslegesen dobod ki a súlyos ezreket, tízezreket, nem beszélve párodról, hiszen a férfiak sosem értik meg, hogy a nők hogy szórhatják így a pénzt ruhákra és egyebekre.

 

Tetszik valaki más
Amennyiben mindössze arról van szó, hogy valakit helyesnek találsz, ne dörgöld párod orra alá. Neked sem esne jól, ha szerelmed kijelentené, hogy nagyon csinos az új kolléganője. A férfiak szeretik azt gondolni, hogy ők a világod közepe – nos, egy ilyen kijelentés elég sértő lehet számukra.

 


Valaki hevesen udvarol
Ha el szeretnéd kerülni az apró féltékenykedéseket, akkor inkább ne büszkélkedj el azzal, hogy az esti buli vagy a délutáni kávézás alkalmával annyira megtetszettél valakinek, hogy leszólított és további szándékai lettek volna veled (aminek te persze ellenálltál). A férfit ezzel csak feldühíted, hiszen nem tud mit tenni a helyzet ellen, ami már megtörtént. Inkább tartsd magadban ezt az elismerést.
 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!