Trónok harca - A legszexibb pasik

A nagy népszerűségnek örvendő sorozat, a Trónok harca bővelkedik férfi szereplőkben. Közülük választottuk ki azokat, akik szerintünk nagy eséllyel indulnának a legszexibb pasi címért.

Nikolaj Coster-Waldau
A dán származású színész a sorozatban a királyné ikertestvérét, Jaime Lannistert alakítja. Szerepelt már többek között a Mennyei Királyság, a Tűzfal és a Wimbledon című filmekben is. A 41 éves férfi már tisztes családapa: felesége Nukâka Motzfeldt – aki egykoron Grönland szépségkirálynője volt –, házasságukból eddig két lányuk született, Safina és Philippa.

Kit Harington
A fiatal színész nem csak a Trónok harcában bizonyít, hanem a színpadon is. Több, mint 10 éven át alakította Albert Narracott szerepét a War Horse című darabban. A Havas Jont megformáló angol származású férfi magánéletéről nem nyilatkozik, így csak sejthetjük, hogy foglalt a szíve.

Richard Madden
A skót származású férfi Kit Haringtonhoz hasonlóan színházi szerepeivel is elismerést vált ki az emberekből. 2000 óta láthatjuk a filmvásznon, ám az áttörést a Trónok harca hozta meg számára, melyben Robb Stark szerepét kapta meg.

Joe Dempsie
A színész a Skins című brit sorozatból lehet ismerős a nézőknek, persze csak a Trónok harca után, melyben Gendry szerepét szánták neki.

Jason Momoa
A sorozatban Khal Drogot alakító színész a modellszakmában is szép sikereket ért már el. 1999-ben Hawaii modellje lett, később játszott a Baywatchban, a Csillagkapu: Atlantiszban, valamint a Conan és a barbár főszerepét is ő kapta meg. Felesége Lisa Bonet, két gyermekük van.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!