5 dolog, amit ne tegyél, ha boldog kapcsolatot szeretnél

Mindegyik párkapcsolatban vannak kisebb-nagyobb problémák. Veszekedések, különböző vélemények: ezek mind elkerülhetetlenek, bármennyire is szeretjük egymást. Nem mindegy azonban, hogyan reagálunk rájuk, hogyan kezelünk egy vitát, hogyan viselkedünk párunkkal. Vannak olyan alapvető hibák, amiket sokan elkövetünk. Most összegyűjtöttük ezeket, hogy tudjuk, miket kell kerülni a boldog párkapcsolatért.

Ne teregessünk ki mindent elsőre!

Sok nő elköveti azt a hibát, hogy már az első hónapban mindent elmond szerelmének, naponta sms-eket írogat, telefonálgat, mindig ráér, ha a pasi szeretné. Az sem ritka, hogy a nő kezdeményezi a szexet, mert azt gondolja, hogy ezzel megfoghatja a pasit. De ezt mind nagyon rosszul teszi. Egy férfi arra vágyik, hogy „vadásszon”. Becserkéssze a nőt, küzdjön érte, mert ezután sokkal édesebb, ha megkaphatja a vágyott hölgyet. A kapcsolatok kezdete után persze kitárulkozunk egymásnak, de nem kell rögtön, és nem kell mindent. Szép lassan ismerjük csak meg egymást, hogy maradjon izgalom és érdekesség a másikban.

Ne próbáljuk megváltoztatni egymást!

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A kapcsolatok rózsaszín köddel indulnak, ami azonban egy idő után szertefoszlik, és meglátjuk a másik igazi énjét. Az apró tökéletlenségeket, a hibákat, a zavaró szokásokat, és megpróbáljuk leszoktatni ezekről, ahelyett, hogy próbálnánk vele együtt megszokni ezeket. Ha valakibe beleszeretünk, el kell fogadnunk: nem biztos, hogy teljesen olyan, mint amilyennek mi szeretnénk. Lehet, hogy rendetlen, vagy középen nyomja meg a fogkrémes tubust, de ezek együtt járnak egy kapcsolattal. Mi sem örülnénk, ha más embert akarna kihozni belőlünk a párunk. Hagyjuk meg olyannak, amilyen, és szeressük meg a hibáit is. Ne változtassuk meg, mert azzal csak rosszat teszünk a párkapcsolatnak.

Ne említsük az exeket!

Az exek minden kapcsolatban szóba kerülnek, de elég csak néhány szót ejteni róluk. Nekünk se tenne jót, ha megtudnánk, szerelmünk mennyire szerette volt barátnőjét, és utána azon gondolkozhatnánk, mi van, ha még mindig érez iránta valamit. És ez fordított esetben is így van. Persze, meg kell őket említeni, mert ez elkerülhetetlen, de csak egyszer-kétszer. Éljünk a jelennek, és a mostani boldog kapcsolatra koncentráljunk. Legfőképpen pedig soha ne meséljünk arról, hogy milyen volt a szex az exszel, és az összehasonlításokat még inkább kerüljük.

Oldalak

Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.