Bed&Love

Erre a 3 dologra vágyik minden nő szex közben, de csak ritkán kapják meg

Roppant egyszerű dolgok fokozzák egy nő vágyát, de sok férfi ügyet sem vet ezekre.

Csak három dologra kéne odafigyelni

Egy amerikai szexuálterapeuta, Allana Pratt a Huffington Postnak nyilatkozott arról, hogy a minden napi munkája során rengeteg olyan nővel találkozik, akik nem élvezik eléggé a szexet a partnerükkel. Sok nő csak nagyon óvatosan és szégyenlősen fedte fel, hogy valami hiányzik a párjukkal történő együttlétekből, mivel azt gondolták, hogy ők túl érzékenyek vagy elégedetlenek. A szakértő szerint azonban szinte minden második hölgy ugyanarra a három dologra panaszkodik az intim viszonyait illetően, ezért összeállított egy három pontból álló listát, amit minden férfinek a figyelmébe ajánl.

1. Legyen több szemkontaktus

"A női ügyfeleim zöme arra panaszkodik, hogy a férfiak nem néznek a szemükbe szex közben. A pasik nagy része egész idő alatt behunyva tartja a szemét, vagy a nő testének egyes részeire fókuszál, ami miatt a nők úgy érzik, mintha csak egy darab hús lennének a piacon. Egy nő valójában egy teljes műalkotás, ne keverd össze a kettőt" - mondja a szakértő.

2. Ne hagyd magad kizökkenteni

"A szex a nők számára egy nagyon intim pillanat, amikor végre felszabadíthatjuk a stresszt, a múltbeli fájdalmakat, az érzelmi sebekeinket, és néha sírunk utána, ami miatt a pasik vagy kétségbe esnek, hogy valamit rosszul csináltak vagy azt gondolják, hogy teljesen őrültek vagyunk" - fogalmazott Pratt. Hozzáteszi, hogy ha például egy nő sír szex közben vagy utána, a legtöbbször egyáltalán nem amiatt van, mert olyat tett a másik fél, ami nem esett jól neki. "Bonyolult és kiszámíthatatlan hormonális rendszerrel működünk, ezért csak annyit kérünk, hogy kérdezd meg, mire van ilyenkor szükségünk és azt hagyd tiszteletben" - véli a coach.

3. Kezeld lazábban az orgazmus-kérdést

"Sok nő azt gondolja, hogy valóságos bűncselekmény, ha egy aktus alatt többször élvez el, mint a partnere, ezért fontos, hogy biztosítsd arról a párodat, hogy ez nem verseny és teljesen más genetikával vagytok megáldva. Ellenkező esetben, ha az adott hölgy képtelen arra, hogy eljusson a csúcsra, ne stresszeld és ne akard mindenképpen kierőszakolni belőle az orgazmust. Mi akkor is kiválónak tudunk értékelni egy együttlétet, ha a végén nem lesz tűzijáték" - rögzítette a szakértő. Kiemelte továbbá, hogy a férfiak is rengeteg idegeskedéstől mentenék meg önmagukat, ha nem lenne állandó orgazmuskényszerük.

A videóban részletesebben is indokolja a pontok jelentőségét a tanácsadó:

Ha azt hitted, ezek a dolgok tabuk a legtöbb nőnél, tévedtél.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
A Halálos iramban filmek sztárja sajnos már 10 éve nincsen köztünk.
Lifestyle
Senki sem halaszthatja utolsó pillanatra a karácsonyi bevásárlást.
Lifestyle
Nagyot veszített volna a világ ízek szempontjából, ha Sárközi Ákost nem sodorja az élet a gasztronómia felé.