10 rettenetes dolog tinikorunkból, amit felnőtt fejjel nem sírunk vissza

Mindenki emlékszik még az első szerelmére, a szuper szülinapi bulikra, a gólyatáborra és persze az első szexre. Természetesen sok jó élménnyel is gazdagodtunk, ennek ellenére a tinikorra egy jelző illik: a borzalmas. A szerkesztőségünkben elindult a nosztalgiázás, így sikerült összegyűjtenünk 10 olyan eseményt, amin örülünk, hogy túlestünk.

Az első szerelmi bánat

Akkoriban mindannyian azt hittük, hogy sosem tesszük túl magunkat rajta. Úgy éreztük, hogy vége a világnak. Karcosra hallgattuk a kedvenc Backstreet Boys CD-nket és közben azzal áltattuk magunkat, hogy bezzeg Brian sose bánt volna így velünk.

Az első melltartó megvétele

Ez annyira fura érzés volt és mindenki máshogy élte meg. A legtöbben zavarban voltunk, hiszen míg a testünk kezdett felnőni, addig mi még gyerekek maradtunk. Természetesen, ahogy a mellünk nőtt, úgy a fiúk ostoba megjegyzései is egyre gyakoribbak lettek. Ez pedig nem könnyített a helyzetünkön.

A buliba a szülők jöttek el értünk

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Ez tényleg nagyon ciki volt. Amikor a tinidiszkó vagy egy menő fiú házibulija után apuci vagy anyuci jött értünk kocsival. Mindenki emlékszik még a Házibuli című film jelenetére, amikor Vic kijelenti a szüleinek, hogy ez mennyire gáz. És igaza van!

Az első csók

Az első csók mindenkit máshol ért. Van, akit a budai várban/diszkóban/busz hátsó ülésén érte ez a zömében kellemetlen csók. Legtöbbünk nyálról és kellemetlen érzésről számolt be, kivéve egy szerencsés és kedves kolléganőnk, aki már akkor tudta, hogy ezt nagyon jó csinálna.

Felelés az osztály előtt

Ezt nagyon utáltuk, főleg amikor egy verset kellett elmondani. Ennél már csak egy dolog volt rosszabb, mégpedig az éneklés az osztály előtt. Annál megalázóbb aligha van.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!