Csajos sapkakörkép téli sportokhoz

Számomra sportoláskor is fontos, hogy csajos és divatos legyek, ami télen legkönnyebben a kiegészítőkkel érhető el. Szerintem a hideg ellen a legjobb megoldás egy trendi sapka lehet, ezért is gyűjtöttem össze a legvagányabb darabokat.

Pom-pom

A meleg, kötött darabok állandó elemei a téli ruhatáramnak, hisz igazi örökzöldnek számítanak. Nagy kedvencem a szürke szín, ami idén is trendi, mivel remekül illik minden más színhez is, nagyon egyszerűen kombinálható. Persze a pink és a piros is vagány lehet, sőt a pom-pomos darabok még nőcisebbek és játékosabbak lehetnek.

Mintás

Szerencsénkre ma már a csajoknak tervezett sí- és snowboardruhák is vidám színekben és mintákban pompáznak, de letisztult darabokat is egyre több üzletben láttam már. A szezon legnagyobb trendjei idén a mintákkal megbolondított, pom-pomos darabok, amik szerintem tökéletes választásnak bizonyulhatnak nem csak a pályákon, de akár a hétköznapokon is egy pufidzsekivel. Nagy kedvencem a fekete alapon, rózsaszín pöttyökkel tarkított fejfedő, ami csajos, sportos és kicsit bohém is.

Vicces

Már tavaly is nagyon népszerűek voltak az állatmintás darabok, amik elég viccesen néznek ki, de ha te bevállalós és mókás csaj vagy, akkor egy pingvines vagy macis sapka is jól passzolhat hozzád.

Oldalak

Sztárok
A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.
Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.