Völgyesi Gabi több mint 20 éve van együtt párjával, de nem házasodnak meg

Völgyesi Gabi, a Unique énekesnője két kisfiút nevel élete párjával és zenésztársával, Kovacsics Ádámmal, de eszük ágában sincs oltár elé állni.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Völgyesi Gabival

Völgyesi Gabriella magyar énekesnő, jogász. A Unique együttes énekesnőjeként vált ismertté, különleges hangját az egész ország ismeri. Az énekesnő ezúttal élete olyan oldaláról mesélt, amelyről nem sűrűn nyilatkozik. Tóth Kornéliának, az ország RandiGurujának videóinterjúban elárulta, hogy miként éltetik a tüzet gyermekei apjával, Ádámmal, akivel már több mint 20 éve alkotnak egy párt.

"Ha leásunk mélyre, a lelkünkbe, ha olyan életet élünk, amiben vannak célok, kudarcok és sikerek és együtt tudjuk ezeket megélni vagy épp átvészelni, akkor működhet egy kapcsolat hosszútávon" - kezdte az énekesnő a Szerelemcsütörtök legújabb részében, aki hozzátette azt is, szerinte nincs a hosszútávú párkapcsolatoknak olyan titka, amely mindenkinél beválik.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak