Bed&Love

Íme a tuti tipp - Így lepd meg párodat Valentin napon

Közeleg Február 14-e. Köztudott, hogy ez a szerelmesek napja. Az Amerikából meghonosodott Valentin nap remek alkalom, hogy a szerelmeddel felköszöntsétek egymást, romantikus hangulatot varázsolva, felidézve a legszebb pillanatokat, ami szép és megismételhető emlék. Ez a nap arra is jó lesz, hogy kiszemelteddel tudatsd mit is érzel iránta. Ideje felkészülni, és már most kigondolni, hogy Ámor vajon milyen meglepetést adna át?

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Ámor ajándékai

Ha van benned költői véna, az egyik legszebb, és legeredetibb ajándék a saját költemény. Ebben a szerelmed lángra lobbanását is leírhatod, egésszen az első érintés áramütésszerű érzéséig, majd a kiteljesedett boldogságotok mámorát is rímbe faraghatod. Ezzel pénzt spórolsz meg, valamint egy életre bevésted szerelmed szívébe ezzel a verssel magad.

A pénzen vett ajándékok is hatalmas örömet tudnak okozni, mint egy szív alakú párna, vagy egy közös fotó ami poszter, az egérpad is egy rendkívül praktikus ajándék, ha azon szerelmed, vagy kettőtök fotója van rányomva.

A kreatív ajándékok közé sorolható, ha kötsz, vagy horgolsz a párodnak egy olyan öltözékkiegészítőt, ami pont hiányzik a ruhatárából.

A finom, és illatos ételek is mindig megtalálják az örömforrás kulcsát. S ha már egy kettesben elköltött szerelmes este a saját készítésű vacsora fölött, akkor az asztalterítőre szórj rózsaszirmokat, és gyújts meg néhány gyertyát, melyek közül legyen az asztalon, és a helységben a bútorok tetején is elhelyezve. A félhomály lengi majd be a teret, ettől még varázslatosabb hangulat lesz. Halk zene, természetesen szerelmes számok.

Mutatjuk, lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.