Bed&Love

Íme a tökéletes randihelyszín - ide vidd a párod a tuti hatásért

Tapasztalatból mondom, sok múlik azon, hova mentek, hova viszed el a jelölted. A program, amit javasolsz, legyen benne az érdeklődési körébe. Például: ha borfesztiválra hívod, akkor szeresse a bort.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az út közbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Randi helyszín szabályok 7 pontban

1. Érezd magad komfortosan, olyan helyre invitáld meg, ahol már jártál korábban, és esetleg a találkozás okozta lámpalázon könnyebben tudod magad túltenni a hely ismerete által.

2. Az adott helyszín ne legyen túlzottan távol egyikőtöktől sem, de túl közel sem, mert még félreértheti a másik, hogy ha hozzád van közel, akkor fel szeretnéd magadhoz a program végén invitálni.

3. Olyan programot válassz, ahol a veled azonos neműek nem a divatlapból léptek ki, így a te adottságaid nem szorulnak háttérbe.

4. Azt a programot részesítsd előnyben, amihez hozzá tudsz szólni, hozzá tudsz tenni. Pl a borkostoló esetében készülj fel, ha még nincs borismereted. Szólj hozzá, légy attraktív. A passzív részvétel nem kelt jó benyomást.

Nincs vége! Lapozz!

Oldalak

Bed&Love
Fashion&Beauty
A 21 esztendős sztárcsemete természetes báját és magabiztos stílusérzékét is édesanyjától örökölte.
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...