Íme pár tuti tipp, ha úgy érzed, ellaposodott a párkapcsolatod

Elnézem a kora nyári időszakban a nyaraló párokat, családokat. Gyakran azt a benyomást keltik, hogy rettenetesen érzik magukat egymás társaságában. Itt az idő, beszéljünk arról, amikor már nem működik egy párkapcsolat, vagy a kapcsolaton belül a kommunikáció. Brutális lehet úgy eltölteni egy wellness hétvégét, a kellemes körülmények között a rég siratott romantika, a kötődés, mindezek csak múlt időben vannak. Nem normális állapot, ha a két fél nem érzi jól magát egymás társaságában.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az út közbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Adott esetben, ha cipelitek magatokkal a problémát, attól nem lesz jobb, sőt, a halmozás még inkább elmérgesíti a köztetek levő feszültséget.

Mindig megoldásra kell törekedni. A szőnyeg alá söprés a legkönnyebbnek tűnő megoldás- átmenetileg. Gondolj úgy a problémáitokra, mint egy fizikai, azaz testi betegségre. A „majd elmúlik” módszere ott sem nyújt valós gyógyulást. Egy lyukas foghoz tömésre, és fogorvosi ellátásra van szükség, ugyan így, a problémák azért vannak, hogy azok megoldást kapjanak. A megoldás hasonlóan egy orvosi beavatkozáshoz lehet fájdalmas, ám hosszú távon bizonyára már megtapasztaltad, sokkal jobb választás.

A tanácsokért lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!