Bed&Love

Mindig csalódsz a pasikban? Meglepő, de tényleg ez az oka

Az egyéni terápiák és coachok idejét éljük, azok száma mégsem csökken, akik arról panaszkodnak, hogy már megint ugyanolyan férfit/nőt vonzott be, és ebből adódóan ugyanazok a szituációk játszódnak le, melyekből a korábbi kapcsolataiból menekült.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Az ok könnyedén visszavezethető a szülőkhöz. Ezért történik irodámban a társkeresést igénylő felek esetében egy mélyinterjúztatás, ahol a múltjára is kíváncsiak vagyunk, és még azt is felmérjük, hogy milyen volt a szülei kapcsolata, látta őket veszekedni, együtt élnek, vagy elváltak, ha igen, akkor a társkereső hány éves volt akkor, és még egyéb kérdések megválaszolásával derül ki, miért ugyan azt vonzza be.

Mi emberek úgy vagyunk összerakva, hogy ami számunkra kellemetlen, fájdalmas, azt próbáljuk elfelejteni, elnyomni magunkban. Persze vannak, akik felemlegetik, például: tavaly ilyenkor tört el a lábam, és mennyire fájt, stb. Ez dicsekvés, és sajnáltatás. A szégyennel párosuló történésekkel nem igazán szoktak dicsekedni, például: az apám péntek esténként rendszeresen berúgott, megverte az anyámat, rettegés volt az életünk, elitta minden keresetét, a nagybátyám belenyúlt a bugyimba, az apám agresszív volt, az anyám pasikat hozott fel minden szombat este, stb. Ezeket mélyen elrejtik az agyuk legmélyebb zugába.

Ám, közben ezek az emlékek szépen elkezdenek dolgozni, és befolyásolni a cselekedeteiket. Ilyenkor történik meg az, hogy hárít az illető, és egy korty alkoholt sem iszik meg. Majd nem érti, miért történhetett meg vele, hogy tisztelet és megbecsülés helyett lelki, esetleg fizikai terrorban tartják, adott esetben egy olyan fél, aki néha felönt a garatra, azaz, az apa minta megismétlődik az életében. Persze amikor kijózanodik a férfi, akkor mindig esküszik az életére, hogy ez az utolsó volt, aztán újra megismétlődik. Platonov szerelmei gyönyörűen bemutatja, hogy milyen könnyű egy nő szívét rabul ejteni. Szép szavak, egy mámoros tekintet. Még a rossz híre ellenére sem tántorodnak el a nők. A felesége öngyilkos lesz, ami persze hidegen hagyja Platonovot, és a legártatlanabb lány szívét is elrabolná, hiszen az már bekerült a bűvkörébe. Miközben egy lecsúszott alak a néző szemében, aki ahogy az egyik férj is kimondja: mit tett neked, érted? – kérdezi a feleségét, aki épp lehagyni készül őt. A nők képesek megszédülni egy olyan férfitől, aki semmit nem tett, csupán a nő álmait vázolja fel szép szavakba csomagolva.

Tehát a következtetés: érdemes a múltat nem eltaszítani, hanem – még ha fájdalmas is- a felszínre hozni egy szakember segítségével, azt elemezni, abból következtetéseket levonni, határozott utat, célt meghatározni, és természetesen ezt betartani. Aki letér erről az útról, és újra arra irányul, hogy például: elgyengül, mert olyan kedves az a férfi,( nő) akkor a józan ész döntsön, hogy képes az alkohol öleléséből kihozni az illetőt? Alaposan ítélje meg, hogy mennyire válik a segítőből áldozattá. Az önfeláldozás ez esetben nem vezet a boldog élethez. A hirtelen düh ne szálljon el. Ha a segítség ellenére nem következik be a változás, akkor a másik fél helyett nem lehet sem dönteni, sem cselekedni. Az elhatározás a másik emberen múlik.

Koránt sincs vége, lapozz!

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!