Sosem beszélt eddig róla! Így ismerte meg Horváth Gréta a vőlegényét

Az Ázsia Expressz második évadának versenyzői két évvel ezelőtt kezdtek el randizgatni.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Horváth Grétával

Horváth Gréta több csatornán és műsorban is megfordult már, de a leginkább sminkes karrierjét szeretné felfejleszteni. Mostanában az Ázsia Expressz második évadának versenyzőjeként láthatjuk vőlegényével, Meggyes Dáviddal, akivel még sosem beszéltek arról, hogyan fonódott össze az életük. Az ország randiguruja, Tóth Kornélia azonban kiszedte belőle, hogyan lettek egy pár.

"Férfi létére nagyon romantikus alkat. Vett egy tustollat, kézzel írt nekem leveleket, virágokat préselt, fotókat válogatott. (...) Nekem ez nagyon tetszett, mert anno a nagyszüleim is postán küldtek egymásnak üzeneteket, amíg a nagypapám katona volt. Csodálatos érzés, hogy ilyen személyes, kézzel fogható emlékeink vannak a randizós korszakunkból, pedig eleinte az interneten indult az ismerkedésünk" - avatta be a saját szerelmi történetükbe a RandiGurut a valóságshow-sztár.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Szólj hozzá Te is!