Bed&Love

Müller Péter Sziámi kivételt tett, kendőzetlenül mesélt magánéletéről

Olyan dolgokat árult el magáról, melyeket eddig még nem fedett fel nyilvánosan.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Müller Péter Sziámival

Müller Péter Sziámi költő, énekes, akit a magyar alternatív kultúra egyik meghatározó egyéniségeként tartanak számon. A Sziámi zenekar egykori frontembere évek óta sokat tesz a magyar kultúráért, de magánéletéről csak keveset mesélt egészen eddig. Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja őt kérdezte a Szerelmcsütörtök vlog legutóbbi részében, ahol kendőzetlen őszinteséggel mesél arról, mit jelent számára a szerelem és az egymáshoz tartozás.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.