Bed&Love

Bella Levente elárulta, hogyan lehet megbocsátani a megcsalást

A Megasztár egykori versenyzője őszintén vallott magánéletéről a Szerelemcsütörtök vlogban.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Bella Leventével

Bella Leventét a Megasztár című tehetségkutatóban ismerte meg az ország 2004-ben. A zenei karrirje mellett az elmúlt években családot alapított és számos területen próbálta ki magát: rádiózott, különböző műsorokat vezetett. Jelenleg a közkedvelt Audioshake zenekar frontembere. Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja őt kérdezte a Szerelmcsütörtök vlog legutóbbi részében, ahol kendőzetlen őszinteséggel beszélt szerelmi életéről.

"Szerintem a legfontosabb az, hogy két ember közösen érjen és fejlődjön. Együtt kell csiszolódni a napi problémákkal, nyűgökkel és örömökkel, a kihívásokkal, a csábításokkal. Egy csomó dolog van, ami próbára teszi a feleket egy kapcsolatban. Akarva vagy akaratlanul, de előfordulhat az is, hogy megcsaljuk a másikat. Mi nagyon korán kerültünk össze, ez nálunk is megtörtént, mind a két oldalról. Ez egy nagyon fontos dolog, hogy meg tudjuk-e bocsátani a másiknak, ha ezt tette. Nagyon nagy kérdés ekkor, hogy mi az igazán fontos az életben. Ez, mi ketten vagyunk egymásnak fontosak, vagy én magamnak vagyok fontos és csak azt keresem, hogy nekem mi a jó. Én az utóbbit önző állaspontnak tartom..." - kezdte a zenész őszinte vallomását.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.