Megcsaltak a fesztiválon - Ott tényleg minden belefér, vagy van mentség?

Merni, vagy menni, ez itt a kérdés. Bővebben: ha a nyári forróság a partnered igencsak felhevíti, akkor merj az álatal indítványozott pajkos játékba belemenni. Vagy a másik választás: neki nemet mondani, vagy egy rövid elköszönés társaságában lelépni. Melyik a te választásod, ez itt a kérdés.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

A választásod kiértékelésekor mérlegelve - bár én nem mérleg jegyű vagyok, de vallom, érdemes átgondolni a tetteink következményeit - TE, és nem a másik, szeretnél bele merülni vele az általa kezdeményezett közeledés folytatásába?

A fesztiválok ideje ilyenkor tombol, ahol a határok elmosódnak, a hangulat a tetőfokára hág, majd jön a kiábrándulás, a szürke valóság, a tárgyilagos: tudtad, hogy csak ennyi az egész. Nos, a nőnek legyen tartása- ez minden korban, és minden korosztályra érvényes. A nő legyen csábító, de nem könnyen csábítható. A fesztiválszerelmek rendkívül mutatósak, ám látványosságuk mögött kevés a tartalom. A nagy tüzek hamar kihunynak.

A szórakozás szerves része az alkohol. Tudvalevő, hogy az alkohol felfokozott állapotot idéz elő, valamint emlékezetkiesést is, bizonyos mennyiség után. Az alkohol hatása alatt nyilvánvaló, hogy a kontroll eltűnik, a laza viselkedésforma veszi át helyét.

A gyakorlat idővel azt mondatja velem, hogy a program józanul is élvezhető, ha valóban klassz az a program. Egy jó zene józanul is szórakoztató tud lenni, a kellemes társaság szintén tud hangulatos lenni józanul.
Az eresszük ki a gőzt feeling időszaka az augusztusi hónap.

Lapozz, folytatjuk!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!