Bed&Love

Dér Heni: Nem tudok potenciális férfiként tekinteni arra, aki rajong értem

Az énekesnő kíméletlen őszinteséggel beszélt arról, milyen nehéznek találja a pártalálást, valamint bevallotta azt is, hogy olykor szemtelen stílusú rajongói leveleket kap.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Dér Henivel

Tóth Kornélia a Szerelmcsütörtök vlogjának legutóbbi vendége a csinos énekesnő, Dér Heni volt. A RandiGurunak vágatlan videóinterjúban mesélt korábbi szerelmeiről, csalódásairól, valamint kitért arra is, milyen férfit képzelne el hosszú távon maga mellé. Az egykori tehetségkutatós versenyző azt sem rejtette véka alá, hogy mennyire nehéz dolguk van azoknak a nőknek, akik karrieristák és egy kapcsolatban nem az elnyomott félként szeretnének jelen lenni.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.
Lifestyle
Az átalakult Twitter és az X került reflektorfénybe egy felhívás kedvéért, ami ugyebár Elon Musk tulajdona. Aki kitalálta a poént, azt Musk akár fel is veheti a marketing csapatába.
Lifestyle
Bár jó ötletnek tűnhet az erős, zsíroldó hatású mosogatószerrel áttörölni bizonyos felületeket, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket, lehet, hogy akár végleg tönkretesszük vele az adott...