A Facebook és a közösségi ismerkedés

Ami a leginkább bosszant az a "társkereső funkciója". Miért gondolják emberek azt, hogy idegenekre rá lehet írni például olyat, hogy a barátnőm mesélt rólad és veled álmodtam?! Őszintén, az ilyen nőnek nem mondható...

Sokszor lehetett már olvasni a Facebook és egyéb közösségi oldalak előnyeiről és hátrányairól.
Alapvetően azt gondolom, hogy tök jó kis találmány, hiszen rengeteg régi ismerőst megtalálsz, könnyen lehet tartani a kapcsolatot, de valljuk be, függőséget okoz.

Én őszinte leszek: reggelente megnézem, kivel mi történt, ki mit posztolt. Röhögök, háborgok, ha épp olyat látok. Ami a leginkább bosszant az a "társkereső funkciója". Miért gondolják emberek azt, hogy idegenekre rá lehet írni például olyat, hogy a barátnőm mesélt rólad és veled álmodtam?! Őszintén, az ilyen nőnek nem mondható, kislányok mit gondoltok?!

Könyörgöm hölgyeim, elhiszem, hogy nehéz manapság normális pasit fogni, de ilyen módszerekkel egyértelműen nem is fog menni. Az is tény, hogy manapság több a nő és nehéz a helyzet, de attól, hogy tálcán kínáljuk magunkat nem leszünk különbek másoknál. Ráadásul, ha pasi lennék én is kihasználnám az ilyen helyzeteket, hisz semmit nem kell tenni, csak csettinteni egyet.

Aztán meg csodálkozunk, hogy minden pasi csak azt akarja. Nem vagyok pszichológus, de mit várunk szegény férfi nemtől, ha mi nők így viselkedünk?! Értékrenddel és tartással sokkal többre lehet menni és akkor még tisztelni is fognak. Ha tetszik valaki, akkor nyilván lehet kezdeményezni, de azért tudjuk, hol a határ és tartsuk meg méltóságunkat! És tudjátok, úgy kell alakítani, hogy azt gondolja, ő akarta. ;)

Tehát hölgyeim csak okosan! Vannak normális pasik, akik még normális nőkre vágynak és nem alkalmi csettintős estékre. Én az enyémet már megtaláltam és tudom mit gondol az ilyen nőcskékről, hisz ő is rendszeresen kap ilyen ajánlatokat, én meg persze háborgok rajta...

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.