Találkozás a természetfelettivel?

Aznap este letettem a fiúkat aludni, én meg bújtam tovább a netet a témában, majd én is lefeküdtem. Hajnalban olyan dolog történt, ami se előtte, se azóta sosem. A fiúk egyszerre kezdtek nagyon furcsán visítani, esküszöm, sosem hallottam olyan hangot kijönni belőlük még. Felébredtem, felpattantam és berohantam hozzájuk. Mind a ketten az ágyuk mellett álltak, mintha valamitől nem tudnának kijönni...

Pár évvel ezelőtt belefutottam és teljesen rákattantam Eric Clapton Tears In Heaven című dalára. Sokat hallgattam és elkezdett érdekelni, hogy milyen történet ihlette. Azt tudtam, hogy a kisfia meghalt, de hogy pontosan mi történt, azt nem, így utána olvastam. Szerintem mindent megtaláltam, amit a témával kapcsolatban az interneten lehetett, és kattogott az agyam a dolgon, hiszen annyira felfoghatatlan volt számomra, ami történt.

Vannak témák, amiket nehezen értek meg. Vagyis lehet, ez nem is jó szó rá, inkább, ami ismeretlen számomra vagy nem kézzel fogható, azokkal a dolgokkal nem mindig tudok mit kezdeni. Aznap este letettem a fiúkat aludni, én meg bújtam tovább a netet a témában, majd én is lefeküdtem. Hajnalban olyan dolog történt, ami se előtte se azóta sosem. A fiúk egyszerre kezdtek nagyon furcsán visítani, esküszöm sosem hallottam olyan hangot kijönni belőlük még. Felébredtem, felpattantam és berohantam hozzájuk. Mind a ketten az ágyuk mellett álltak, mintha valamitől nem tudnának kijönni. Máskor, ha rosszat álmodnak, vagy valami miatt felriadnak, azonnal jönnek ki hozzám, de akkor nem ezt tették. Nagyon megijedtem, mert furcsa volt. Tényleg olyan volt, mintha valamitől megrémültek volna.

Olvastam már róla, hogy a gyerekek látnak kiskorban dolgokat, aurát, de igazából ezek is számomra azok közé tartoznak, amit nem igazán tudtam hova tenni. Mivel furcsa volt számomra ez az eset, elmeséltem ismerősöknek és azok, akik hisznek az ilyen típusú dolgokban, azt mondtak, hogy bevonzottam. Hogy pontosan mit vagy kit, azt őszintén szólva nem értettem, de gondolom, hogy az ilyen szellemes dolgokra érthették. Minden esetre elgondolkodtatott, pláne, hogy több érdekes dolgot is hallottam.

Például volt olyan, ahol a gyerek beszélgettet valakivel. Anya bement hozzá megkérdezni, hogy mégis kivel dumcsizik és közölte, hogy a bácsival. Ez lett volna az a pont, ha az én gyerekem mondott volna ilyet, hogy visítva kirohanok a lakásból, de szerencsére az enyémek nem láttak senkit, és nem is csevegtek szellemekkel, angyalokkal vagy bármilyen más e világon túli lénnyel.

Biztos vannak furcsa és elképzelhetetlen dolgok, amiket csak akkor fogunk igazán fel, ha tapasztaljuk, de azért én ezeket a tapasztalatokat lehet inkább kihagynám.

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.