Amikor Hamupipőke maga keresi meg a cipőjét

Álmodtál már olyan bálról, mint ahol Hamupipőke találkozott a hercegével? Szép ruha, lassú zene, helyes pasi, az első csók… De van, hogy éjfélkor a hintó helyett a herceg változik tökké.

Dupla randi

A volt szegedi barátnőm az egyetem egyik HÖK-ös tagjával járt, s összehozott nekem egy randit a srác lakótársával, aki szintén HÖK tag volt. Épp akkor tartották Szegeden az egyetemi Bölcsészbált, ahová minket is elhívtak a srácok. Tökéletes dupla randinak ígérkezett. Ösztöndíjamat nem sajnálva vettem új ruhát, hogy lenyűgözzem az új partneremet.

Aznap este a tükör előtt álltam, és az utolsó simításokat végeztem a tökéletes sminkemen. Azt az egy rakoncátlan fürtöt még a fülem mögé tűztem, és már a hajam is tökéletesen állt. A szexi ruhámhoz egy felettébb magas sarkú cipőt vettem fel, hogy még nőiesebb legyek. Amikor barátnőmmel megérkeztünk a helyszínre, a hercegeink a bejáratnál vártak minket öltönyben feszengve. Az én HÖK-ösöm lesegítette a kabátomat, és a tekintetével egy szó nélkül elárulta, hogy mennyire vonzóan nézek ki a drága ruhámban. Vett egy italt, beszélgettünk. Majd fél óra múlva azt sem tudtam, hogy a bulizó tömegben hol is keressem.

A lassú klasszikus zene helyett valami diszkószám szólt, a mélyen a szemedbe nézek és úgy táncolok veled szituáció helyett az egyik sarokban ültem, amíg a pasi vagy hat másik lánnyal táncolt egyszerre.

Fotó: topwalls.net

Oldalak

Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle
Sztárok
Még mindig irigylésre méltóan tartja magát az 53 éves Leah Remini, viszont az utóbbi időben nem a színészi alakításaitól hangos a sajtó.