Fashion&Beauty

Ilyen volt az Elle Fashion Show egy stylist szemével

Egy újabb izgalmas divatos bejegyzéssel örvendeztetlek meg titeket. Az a megtisztelés ért, hogy felkértek, hogy dolgozzak az Elle Fashion Show divatbemutatóin, amit egy igen impozáns helyen tartottak, a Várkert Bazárban.

Nagyon sok munka előzte meg a divatbemutatókat, 9 különböző cég mutatta be ruháit, akikhez mind el kellett mennem, fel kellett velük venni a kapcsolatot, fel kellett derítenem az aktuális kollekciójukat. Olyan márkák jelentek meg a kifutón mint a Gas, a Marks&Spencer, a Van Graaf, a Marianna Herrhofer és a Magistral.

Fotók: Erdőháti Áron

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bár Katalin hogylétéről március óta szinte semmit sem hallani, a brit királyi család rajongóinak kedélyét pár napja egy fotó borzolta fel: sokan a kép miatt következtetnek arra, hogy a hercegné...
Lifestyle
Ha neked is egy életre eleged van abból, hogy a galambok és a többi madár a kertedbe vagy épp a teraszra piszkít, esetleg teljesen tönkreteszik a repülő betolakodók a veteményest, akkor van egy jó...
Sztárok
A 45 éves Kourtney Kardashian gyakran sokkolja a világot a bizarr szépségtrendjeivel és hajmeresztő gyereknevelési szokásaival. Legújabb húzásával ismét sikerült meglepnie rajongótáborát.