Fashion&Beauty

A stylist kedvenc sportcipője

A minap jártam-keltem a városban és plázákban, éppen fotózásokra gyűjtöttem össze a ruhákat, amikor a Salamander üzletében megpillantottam ezt a jó értelembe vett bizarr kinézetű sportcipőt.

Most a sportcipők amúgy is a csúcson vannak, hiszen mindenki abban jár, mert kényelmes, praktikus viselet és most csinos ruhákhoz is fel lehet venni. Pont ezért valami extra dologgal kell feldobni, mert már minden cég gyárt menő darabokat.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bár Katalin hogylétéről március óta szinte semmit sem hallani, a brit királyi család rajongóinak kedélyét pár napja egy fotó borzolta fel: sokan a kép miatt következtetnek arra, hogy a hercegné...
Lifestyle
Ha neked is egy életre eleged van abból, hogy a galambok és a többi madár a kertedbe vagy épp a teraszra piszkít, esetleg teljesen tönkreteszik a repülő betolakodók a veteményest, akkor van egy jó...
Sztárok
A 45 éves Kourtney Kardashian gyakran sokkolja a világot a bizarr szépségtrendjeivel és hajmeresztő gyereknevelési szokásaival. Legújabb húzásával ismét sikerült meglepnie rajongótáborát.